De Nitrojoengers, een lokaal modelbouw clubje uit Biggekerke, vond het tijd voor vernieuwing. Naast een nieuwe website die aan de eisen van deze tijd voldoet, was het ook tijd voor een nieuw logo.

De klant had geen eisen betreft ontwerp en ik kon dus mijn eigen gang gaan. Nu vind ik het persoonlijk bij auto’s altijd heel mooi als ze een concept hebben getekend die de belijning heel erg accentueert. Dat besloot mij dan ook om een silhouette te maken van een RC wagen.

Daarna heb ik 3 opzetjes gemaakt betreft de kleuren. Dit mocht er lekker uitspringen op een donkere achtergrond. Daarbij heb ik ook besloten een lettertype te gebruiken wat enigszins strak is qua belijning, maar niet te netjes overkomt. Want RC offroad racen gaat er ook niet altijd even netjes aan toe.

Het resultaat inclusief de nieuwe website kan je vinden op: www.nitrojoengers.eu